dinsdag 14 februari 2012

Feeling Whoopi!

Op deze weblog wil ik verslag doen over het leven van onze Barbet Whoopi. Zij is een Franse waterhond geboren in Polen op 30-6-2009. Wij noemen haar Whoopi, maar op haar stamboom is ze geregistreerd als Amora z Gorki Podduchownej. Omdat zij een mooie rastypische Barbet is gebleken en zij een blij en zachtaardig karakter heeft, hebben wij besloten te proberen een nestje met haar te fokken.Naar verwachting zullen de pups in de zomer van 2012 geboren worden. Whoopi is onze enige hond en de pups zullen bij ons in huis groot gebracht worden. Whoopi is gezond en voldoet aan alle eisen van de Nederlandse Barbetlub (zie: www.Barbetclub.com) om een nest te mogen fokken. Ze is op verschillende tentoonstellingen gekeurd en is Nederlands Jeugkampioen, Jeugdwinster en Nederlands Kampioen. Ook de dekreu zal een gezonde hond zijn en aan alle eisen voldoen.


De pups zullen een stamboom krijgen en alle eisen van de Raad van Beheer zullen worden nageleefd. De pups krijgen de kennelnaam Auf den Dehmerbergen achter hun naam.


Ik heb een hondentrimsalon aan huis: www.hondenkapperalmere.nl U kunt een bericht achter laten op de website of een mail sturen naar info@hondenkapperalmere.nl . Telefonisch ben ik te bereiken op 06-10990836 of 036-5323261.Wij hopen een aantal blije en gezonde Barbets op de wereld te kunnen zetten.