zondag 4 november 2012

Afscheid Paarsje, Auf den Dehmerbergen Aladdin

Ook Paarsje verlaat het nest en trekt in bij zijn lieve baas en bazinnetje. Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn! ! ! ! Vol vertrouwen is hij en wij ook. Tot snel, Paarsje, en veel plezier in je nieuwe leven.Groter en groter

De pups worden alsmaar groter. Hun vaardigheden breiden zich uit en ze hebben steeds meer beweging en ruimte nodig. Als alle pups in beweging zijn is het een drukte van belang.


Maar als ze eten krijgen wordt het muisstil. 

En ook kauwen op een rundvleesstaafje brengt rust.Oefenen apart in de bench te zitten is even wennen. 

Maar gelukkig is daar nog een beetje moedermelk als troost. . . . . .  

Drinken bij moeder

Whoopi ligt graag in een klein puppymandje, zodat de pups minder makkelijk bij haar tepels kunnen. Maar één doorzettertje is het toch gelukt om aan de verse moedermelk te komen. . . . . . . al moet ze zich daarvoor in allerlei kronkels wringen. En Whoopi vindt haar tóch nog lief.

Afscheid Zilvertje, Auf den Dehmerbergen Alibaba

Elk afscheid valt zwaar, maar dit afscheid is het een begin van een mooi leven. Zilvertje verlaat als eerste het warme nest van Whoopi en gaat naar zijn nieuwe huis hier ver vandaan. Daar komt hij terecht in een nieuw warm nest met lieve mensen en twee poezen. Over een poosje zullen we hem weer ontmoeten, daar verheugen wij ons nu al op! ! ! ! Maak het goed Zilver, óns hart had je al gestolen.